COACH CERTIFIKAT

Coach je zanimanje. Zanimanje modernog doba. To je osoba , koja ima završenu coaching akademiju , završen stručni ispit i odrađene obavezne sate prakse da bi dobila certifikat.

Dakle, coach mora imati certifikat o svom zvanju.

Coach je osoba, koja je istrenirana za dobro slušanje što klijent govori i što ne govori. Istreniran je da ostavi svoje probleme i svoje prosuđivanje sa strane, te da se profesionalno , s puno ljubavi, razumijevanja, uvažavanja i poštovanja posveti svom klijentu.

Da bi radila s coachem, bilo bi dobro da s njim imaš uvodni sat upoznavanja, gdje ćete zajedno odlučiti, jeste li za međusobnu suradnju i odgovarate li si.

Nije svaki coach za svaku osobu , što ne umanjuje njegovu profesionalnost.

S profesionalnim coachem potpisuješ ugovor o profesionalnom coachingu, čime se obavezuješ da ćeš raditi na sebi, a coach se obavezuje na profesionalnost, što podrazumijeva diskreciju.

 

Coach neće riješiti tvoje problem, jer nema čarobni štapić.

 Ali, pomoći će ti, uz prava pitanja, uz prave alate, vježbe, tehnike da ti sama dođeš do svojih odgovora, da odabereš što je najbolje za tebe i tvoj život. Pomoći će ti napraviti plan za tvoj predivan život. Coach će ti pomoći da izvučeš iz sebe sve potrebne resurse , svoje darove i talente, da sve što poželiš, to i ostvariš.

Coach ne liječi prošlost. On ti pomaže da vidiš svoju svijetlu budućnost.

Uz njegovu motivaciju, podršku,razumijevanje, istraživanje, uvažavanje imat ćeš više samopouzdanja, hrabrosti, motivacije i vjere u sebe, ljude oko sebe i život.

Ako želiš isprobati jesi li sa mnom kompatibilna, dogovori svoju prvu besplatnu sesiju.