O meni

Dobrodošli u zajednicu financijski inteligentnih žena.

Novac je jedna od važnih tema našeg života, kojom se trebaš pozabaviti.

Uz obiteljske odnose, ljubavne odnose, karijeru, slobodno vrijeme/hobi, osobni rast, duhovni rast, zdravlje…

Moje ime je Andreja, imam 40.godina i od početka 2021.g. sam konzultantica za osobne i poslovne financije, te od 2022. i profesionalni nlp coach.

Od 2014.g.sam samozaposlena i svake ljetne sezone, od tada, radim u svojoj trgovini sa asortimanom za more i suvenirima u vlastitom poslovnom prostoru.

Od formalnog obrazovanja , završila sam srednju jezičnu gimnaziju u Čakovcu, te sam studirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Završila sam tečaj za njegovatelja, položila sam državnu licencu kod Hrvatske agencije za nadzor financija (Hanfa) za zastupnika u osiguranju, certificirani sam coach kod beogradskog NLP Instituta Slavice Squire i surađujem s međunarodnom financijskom institucijom Smart money solutions u vlasništvu Smiljana Morija.

Čime se bavim i usluge koje pružam?

Kroz individualne online sesije i online edukativne radionice, pomažem ti da napraviš svoju životnu i financijsku analizu, da definiraš svoje ciljeve i da izvučeš iz sebe sve resurse , koji su ti potrebni da to i ostvariš. Educiram te, informiram te i pomažem pri odabiru i implementaciji najboljeg financijskog proizvoda za Tebe i Tvoju obitelj.

Učim te da je put , koji Ti odabereš, ispravan put za jednu važnu osobu u Tvom životu: ZA TEBE.


PROČITAJ VIŠE

OSOBNO, ne odvajam život od posla. I kad sam bila zaposlenik, predala sam se svim srcem, a tako se ponašam i danas. Moja firma i moj obrt, te moji projekti, dio su mene.

Nisam od onih , koji jedva čekaju vikend, praznike i godišnji da bi se odmorili. Ne treba mi odmor od mog života.

Rastavljena sam i u vrlo dobrim odnosima s bivšim mužem.

Međimurka sam , koja živi u Istri.

Volim stan, ne volim kuću i imam engleskog buldoga Bentlija, koji živi sa mnom.

Ne volim pravila, moranja i ograničenja.

Volim djecu, more, planine, hranu, kuglu zemaljsku, život, novac, sebe,…

Temperamentna sam, ali ne poznajem emociju mržnje.


Ako sam ti imalo zagolicala maštu i probudila „ono nešto“ u tebi, izmamila osmijeh na lice, naježila te, može biti da smo kompatibilne da nastavimo zajedno u istom smjeru.

Ako sam te naljutila ili probudila neku misao u Tebi koja ti daje negativne riječi o meni kao osobi…. „moraš“ još raditi na sebi.

(zato što Te na meni okida /smeta/trigerira nešto što i sama imaš u sebi).

Kad bi postojao način da počneš živjeti miran, siguran i lagodan život i kad bi povjerovala da Ti ja u tome mogu pomoći, bi li ostala ovdje?

UPAMTI: uvijek imaš izbor.

Tvoj izbor, određuje Tvoju budućnost.

Zašto radim to što radim?

Zato što sam bila jedna od onih ljudi, koja je zarađivala zavidne svote novca, imala svoju firmu, živjela kako sam htjela, imala sam što sam htjela, bila sam u braku, putovala sam gdje i kad sam htjela, radila sam samo pola godine ili manje….i svejedno sam bila nezadovoljna, prazna, nemirna, nesigurna. I Ti se ponekad tako osjećaš?

Kod mene se to počelo mijenjati krajem 2020.godine kad sam krenula svijesno raditi na sebi. Nakon rastave, bila sam u nekoj vrsti depresije. Radila sam , ali se ne sjećam tih nekih 40 do 50 dana nakon rastave. Kao da mi fale filmovi. Emocije definitivno nije bilo.

  • Razum i moja muška , organizirana energija, pomogli su mi da otvorim butik za djecu i bavim se nečime , dok ne dođem k sebi. Dostava robe na pogrešnu adresu , par dana prije otvaranja butika, bila je dovoljan razlog da se pomjerim s mjesta. Jako, jako sam se  naljutila na dobavljača, ali sam počela ponovno biti akter u svom životu i poduzimati radnje.

Kako sam po prirodi osoba koja strašno voli pomagati ljudima da se izvuku iz svojih problema, kontaktirala sam svoju prvu coachicu s ciljem da mi kaže što da radim i kako da pomognem osobi do koje mi je jako stalo, jer njeno ponašanje ugrožava mnoge oko nje.

(u to vrijeme nisam znala što je točno posao coacha, a htjela sam da se ta moja bliska osoba promijeni).

Tad mi je coachica rekla: „Niti ću ti reći što da radiš, niti ti možeš nekoga promijeniti. Razmisli da kreneš s radom na sebi.  To je jedino što možeš učiniti.“ I poslušala sam je. Pozvalo me, kako bi se reklo.

Krenula sam na edukativne radionice rada na sebi i individulane sesije.


Kroz 4 mjeseca, pojavio se webinar „Financijsko planiranje“ i išla sam iz dosade.

 U to vrijeme sam  mislila, pa imam dosta para, što se tu ima slušati?

Webinar  je bio ALARM za mene. Buđenje u punom smislu riječi.

Osvijestila sam:

  • Da doslovno trošim na ono što mi ne treba,
  • Da štedim besciljno i zato prekidam štednju,
  • Da nemam nikakav cilj u životu, a naročito ne financijski,
  • Da ne razumijem suštinsku svrhu financijskih proizvoda,
  • Da ne znam s novcem,
  • Da je moj kraj to što sam samozaposlena,
  • Da mislim da je investiranje samo za bogate,
  • Da razmišljam na način da ne mogu biti bogata, jer nitko u mojoj obitelji nije bogat i novac ne pada s neba niti raste na grani

Poznato ???

Mjesecima mi ništa nije bilo jasno i puno sam se krivila za postupke iz prošlosti. Međutim, ustrajala sam. Znala sam da se želim „dovesti u red, i život i financije“ – nisam znala što bi mi to trebalo značiti i kako će to izgledati, ali sam znala da to želim.

Neumorno sam nastavljala  pohađati radionice, edukacije, webinare i čitati knjige, koje mi proširuju obzore.

 

Dovela sam sebe u red. Upoznala sam se kakva sam osoba, kako funkcioniram, što želim u životu postići i iza sebe ostaviti, saznala sam u čemu sam dobra i kako mogu pomoći drugim ljudima.

Usput sam naučila mnoge vještine,a jedna od njih je je fantastično upravljanje novcem.

Zašto ti to sve opširno pričam?

Jer i Ti to možeš !!!

A ja Ti želim pokazati metode i prenijeti Ti znanje, kako da to napraviš.

Ne postoji samo jedan put. Ima više načina.

Kroz Tebi posvećen pristup pomoći ću Ti da  odabereš pravi put za sebe.

Moja mislija je pomaganje drugima, zato radim  to što radim.

Recenzije klijenata

Do Andreje Marčac Grof došla sam preko profila naše zajedničke biznis mentorice. Financije i upravljanje financijama su teme koje me zanimaju i spoznaja da o tome mogu nešto novo naučiti iz udobnosti vlastitog doma me odmah privukla te sam se prijavila na radionicu. I prije same radionice bila sam u kontaktu s Andrejom, pratim ju na društvenim mrežama, a na individualnom razgovoru dobila sam nekoliko vrlo korisnih informacija koje prije nisam znala. Sama radionica bila je izuzetno zanimljiva, sviđa mi se to što je bila interaktivna; Andreja nas je poticala na to da podijelimo svoja razmišljanja, iskustva, odgovore, stvari koje smo tokom radionice osvijestili. Dobila sam puno korisnih informacija o kojima nisam znala apsolutno ništa, a koje su jako važne. Nisam znala ni da uopće postoje takvi financijski proizvodi kamoli išta o njima.
Svakako ću, uz Andrejinu pomoć i savjetovanje, napraviti svoj financijski plan i kupiti određene financijske proizvode u cilju zaštite i osiguranja sebe i svojih bližnjih. Radionicu preporučujem baš svakome tko želi unaprijediti svoju financijsku situaciju, naučiti kako pametno raspolagati novcem bez obzira na iznos prihoda te osigurati sebe i svoju obitelj od posljedica neprilika na koje ne možemo utjecati. Na ono što će se u financijskom smislu dogoditi ukoliko dođe do nekih neprilika itekako možemo utjecati, a sve o tome zna Andreja i prenosi to na vrlo razumljiv i jednostavan način.
Anamarija Vinski
Andreja me savjetovala oko izbora najbolje police životnog osiguranja za mene i moje potrebe. U suradnji s njom osjećala sam da joj je stalo da mi pomogne pronaći najbolje rješenje za mene i u kojem ću dobiti najbolju vrijednost za cijenu. Bila je strpljiva, davala je dobre prijedloge, našla je odgovor na sva moja pitanja. Jako sam zadovoljna procesom, njom kao savjetnicom za financijske proizvode kao i policom koju sam izabrala 🙂
Marina Kolar
Inače mi vođenje finansija nije jača strana . Međutim nakon konsultacija sa Andreom sam napravila prve korake i plan u oblasti štednje novca kojeg se pridržavam. Pored toga sam i poradila na uvjerenjima vezanim za novac. Hvala Andreja ❤️🌼
Mesinda Ćatić
Iako financije ne spadaju u područje koje me inače jako zanima, bilo je veoma zanimljivo poslušati edukaciju kod Andreje Marčec Grof na temu financijske pismenosti. Ono što me posebno zainteresiralo jest način na koji prezentira, na temelju vlastitog iskustva i primjera tako da svatko može razumjeti i vizualno si predočiti o čemu se radi. Andreja ne poučava samo o financijama, već i nadahnjuje i potiče na inicijativu i svjesnost o važnosti mudrog raspolaganja novcem. Predana je svom radu i vidi se koliko ljubavi i truda unese u to da drugima pomogne i potakne ih na konkretno djelovanje. Meni je pomogla osvijestiti koliko je zapravo važno razmišljati kako si dugoročno osigurati financijsku sigurnost. Od srca preporučam svima veoma korisna savjetovanja i edukacije kod Andreje.
Doris Mesaroš
Previous
Next

Ako sam ti imalo zagolicala maštu i probudila „ono nešto” u tebi, kontaktiraj me i dogovori besplatne konzultacije.


Besplatne konzultacije

Kontaktirajte me

Nazovi me već danas na +385 (0) 97 755 6373
ili mi pošalji upit preko kontakt forme


Kontaktiraj me odmah