PROFESIONALNI NLP COACH

Zašto ti stalno spominjem da sam profesionalni NLP coach?

Pokraj certifikata s Coaching akademije sam ti objasnila tko je profesionalni coach.

Njegova kvaliteta se gradi s njegovim edukacijama i primijenom naučenog.

Ako coach upotrebljava takozvane alate iz  NLP-a, još je lakše s njim raditi.

NLP je skraćenica za znanost pod nazivom Neurolingvističko programiranje. NLP postoji više od 40.godina i ukazuje nam da naš život ovisi o načinu našeg razmišljanja. 

 

Ako to ne vjerujemo, NLP nam govori nek samo pogledamo dvije osobe koje su odrasle u istom mjestu i završile iste škole, a jedna živi uspješan i sretan život, a druga je „na rubu” očajavanja. Kako je to moguće? To izučava NLP i uči tome svakog čovjeka, koji želi unaprijediti svoj život.

U proučavanju / studiranju NLP-a postoji nekoliko stupnjeva: Practitioner, Master i Trainer.

Kao što vidiš po certifikatu, ja sam Practitioner završila, a trenutno sam na Master edukaciji, čiji ispit polažem na kraju ožujka 2023. . Nakon toga slijedi još trenerski ispit-ukupno tri kalendarske godine edukacije.

Studirajući NLP i učeći alate, kako bih što kvalitetnije i lakše pomogla svojim klijentima i svojim dragim ljudima, prvo sam i sama prošla ulogu klijenta.

Na edukaciji, vježbe koje radim s tobom, morala sam i sama proći.

Tako je i najbolje, zar ne?

Hvala što radiš na sebi i time svijet činiš boljim mjestom.

Pozivam te da dogovoriš uvodnu, besplatnu Nlp coaching sesiju sa mnom, da bi osjetila jesmo li stvorene za međusobnu suradnju u unapređenju tvog života i tvog osobnog rast i razvoja.